ID-tyveri.dk er nu tilgængelig.

I Danmark lades ofre for identitets-tyveri ofte i stikken. I nogen tilfælde gældsættes de hos utallige leverandører og står tilbage med et kæmpe oprydningsarbejde og timelange afklarende samtaler med teleselskaber og webshops der er blevet svindlet af tyven.

Både ofret for identitets-tyveriet og leverandøren har store omkostninger i denne situation, men hverken politi eller andre myndigheder kan være dem til hjælp. Derfor har vi nu startet en ny service til ofrene på ID-tyveri.dk

Ofret kan spærre sin identitet for udstedelse af lån, oprettelse af abonnementer, salg af elektronik på afbetaling hos alle de leverandører der benytter sig af vores service. Dermed kan man minimere de steder en tyv handler online med en falsk identitet samtidigt med at leverandøren kan spare i sine omkostninger på svindel.

Løsningen drives af Kreditregisteret og stilles til rådighed som en gratis tjeneste til ofrene for identitets-tyveri, mens Kreditregisterets kunder får oplysningerne uden ekstra omkostninger. Vi håber registeret bliver en succes for det vil give langt bedre vilkår for privatpersoner, der ellers kæmper en lang sej kamp for at rense deres navn hos diverse leverandører.